hurtbullan.blogg.se

Hej! Med en övervikt på strax över 25 kg fick jag nog, och jobbade bort 10kg med bra mat, träning och lite tjurighet! Nu har det tagit tvärstopp och detta kommer nu bli en viktminskningsblogg där jag kommer dela med mig av mina framsteg och motgångar och förhoppningsvis få inspiration att ta mig hela vägen fram!

Sommarkänslan

Publicerad 2015-04-26 15:41:52 i Allmänt,

Nu börjar man känna sådär, sådär som man känner när sommaren är påväg! Bleka människor törs sig ut, det börjar lukta grillat och alla blir lite lite piggare! Jag älskar vintern men det är ju något extra skönt med sommaren! :D denna sommar skall jag befinna mig i Åre och jobba, vara i Göteborg ett par veckor och sedan avsluta med lite Spanien! Känns lagomt med aktiviteter faktiskt xD har ju även sökt lite sommarkurser aom jag får se om jag kommer in på. Men det blir nog bra! 

Det är lättare att äta nyttigare på sommaren också, hur kommer det sig? Är det för att man har det varmt ute och då kan äta svalare saker? För på vintern då man fryser är man ju inte dundersugen på en kall sallad. På samma sätt som man ej är sugen på soppa på sommaren. Jaja skit samma, det känns som att det är så iallafall :D 

Just för tillfället sitter jag på min balkong och hänger i solen. Finns 1000 saker jag egentligen borde göra så som plugg, städ osv... Men jag tror jag ska sitta här och chilla lite till och sedan ta en promenad istället! 



Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela