hurtbullan.blogg.se

Hej! Med en övervikt på strax över 25 kg fick jag nog, och jobbade bort 10kg med bra mat, träning och lite tjurighet! Nu har det tagit tvärstopp och detta kommer nu bli en viktminskningsblogg där jag kommer dela med mig av mina framsteg och motgångar och förhoppningsvis få inspiration att ta mig hela vägen fram!

Same same

Publicerad 2015-03-31 22:17:20 i Allmänt,

Det är svårt att uppdatera då man hör samma sak dag in och dag ut! Jag går upp kl 06 äter frukost som en zombie, åker och lämnar junior hos mamma å pappa "hunddagis" , åker till jobbet (praktiken) och är där hela dagen. Åker sedan å hämtar junior , äter middag, hinner vila nån timme för att sedan sova och börja om. Ja , så ser mitt liv ut just nu! Svårt att komma upp i mina steg också märker jag då jag inte kommer ut på mina promenader på samma vis.. Men kommer nära men jag vill ju vara över!!! Inte nära.  

Btw så har jag nu gått ner 6 kilo sedan Ja började igen med min resa nu i slutet av februari. Känns jävligt gött faktiskt. 
Maten funkar, motionen kunde varit bättre men jag går ner. Även om det är sakta! :) 

Btw vill jag bo i hus. Har dille på den tanken just nu. Men om jag bor i ett hus vem fan skulle kag umgås med. Skulle jag bli en crazy dog lady som ingen hälsar på? Ja sånt funderar jag på! Samt om vilket kök jag vill ha hahah! 

Näfan godnatt - imorgon är det ju dags igen! Snark 


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela